Boxer bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 399 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Boxer

Boxer erbjuder bredband i tre olika hastigheter, 10, 100 eller 250 MB/s, så oavsett vilka krav du ställer på ditt bredband finns något som passar dig. Oavsett om du bara använder internet till att surfa och läsa e-post, eller om du spelar online-spel och streamar film så bör någon av de tre hastigheterna passa dig.

Boxer erbjuder bredband via fiber och gör det i många olika öppna fibernät runt om i landet. Boxer finns i alla de största fibernätet som t.ex. iTux, Svenska Stadsnät, Telia Fibernät, Zitius, iP Only, Open Universe m.fl. Boxer finns dessutom i mängder av mindre fibernät som t.ex. Stadsnät i Åmål, Karlstads El & Stadsnät, Ljungby Energi, IT Norrbotten, Halmstads Stadsnät samt många fler. Så chansen är stor att Boxer finns hos just dig.

Om du har bredband hos Boxer kan du också välja till ett antal extratjänster. Du kan nämligen via ditt bredband få både hemtelefoni och TV om du skulle vilja. En unik funktion hos just Boxer är också möjligheten att välja till ett Säkerhetspaket från F-secure SAFE. Paketet ger dig i stort sätt allt du kan behöva för att surfa säkrare på internet. Inkluderat i paketet är t.ex. antivirusprogram till din dator, extra bank samt surfskydd, ett program som kan hjälpa dig hitta förlorade enheter samt funktionen “Familjeregler” där du kan ställa in begränsningar för hur mycket och hur dina familjemedlemmar får surfa.

Omdöme av Boxer

Boxer är en operatör som bör passa många olika typer av användare. Förutom säkerhetspaketet som erbjuds finns det egentligen inte jättemycket som sticker ut med just Boxer. Därmed inte sagt att det är en dålig operatör! Boxer passar de flesta internetanvändare mycket bra, oavsett hur mycket eller lite du surfar så kan du hitta ett abonnemang som passar dig. Vi ger Boxer 75/100 poäng.

Vanliga frågor om Boxer

Vilka bredband har Boxer?

I maj 2024 så har Boxer följande abonnemang:

Har Boxer bindningstid?

Boxer har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Jag använder bara internet för att läsa e-post och använda internetbanken. Har Boxer ett bredband som passar mig?

Absolut! Hos Boxer finns bredband i många olika hastigheter, så om du inte har användning för ett supersnabbt bredband är det bara att välja ett lite långsammare. Då blir det dessutom betydligt billigare!

Jag bor i Karlstad/Umeå/Stockholm etc. Finns Boxer hos mig?

Antagligen så kan du få Boxer hos dig ja! Boxer finns i många fibernät runt om i hela landet. För att kolla om Boxer finns hos just dig behöver du bara gå in på deras hemsida, skriva i deras adress och sen får du fram vilka erbjudanden Boxer kan erbjuda just dig.

Jag tycker att säkerhet på internet är viktigt. Passar Boxer mig?

Hos Boxer kan du välja till ett “Säkerhetspaket” som ger dig många olika funktioner för att utöka din trygghet på nätet. En jättebra funktion för dig som är noggrann med säkerheten online.

Jag skulle vilja ha min hemtelefoni via bredbandet. Kan jag få det hos Boxer?

Boxer erbjuder både hemtelefoni och TV via bredbandet, så det kan du absolut få!

Se fler billiga bredband Se Boxers erbjudanden