Tele2 bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 349 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Tele2

Tele2 är en av Sveriges ledande bredband operatörer och har idag cirka 1,5 miljoner kunder. Sedan 2018 erbjuder Tele2 av bredband via Fiber och Kabel-TV efter att man köpt upp Com Hem. Sedan 2021 så har man slutat använda namnet Com Hem och alla bredband erbjuds i Tele2s namn.

Tele2 erbjuder mobilt bredband, villafiber i det öppna fibernätet och bredband via sitt eget kabeltv-nät. Så nästan oavsett var du bor har kom hem en lösning för dig. Via Tele2s hemsida kan du enkelt, bara genom att skriva in din adress, testa om du kan välja fiber ifrån dem. De har också en användbar täckningskarta för att se om du bor i ett bra område för mobilt bredband av Tele2.

Tele2s bredband har vunnit ett stort antal utmärkelser från t.ex. Reddot Design Award, The Connies eller Excentis. De har också utnämnts till ett av Sveriges snabbaste bredband enligt streaming jättarna Netflix och Youtube. Värt att nämna är också att Tele2 är Sveriges enda helt klimatneutrala bredbandsoperatör.

Tele2 erbjuder relativt konkurrenskraftiga priser redan från början, men om du är student, eller har ditt mobilabonnemang hos Tele2 kan du antagligen få ett ännu bättre pris. Så glöm inte av att ta del av ev. rabatter om du skulle teckna ett bredband hos Tele2.

Om du har både bredband och mobilabonnemang hos Tele2 får du deras så kallade “Surfgaranti”. Den innebär att du får 50GB extra surf på ditt mobilabonnemang om ditt bredband skulle gå ner pga. ett fel hos Tele2. Så du är garanterad uppkoppling hela tiden!

Hos Tele2 kan du inte bara teckna ett stabilt och bra bredband, utan du kan också teckna ett antal tilläggstjänster efter dina behov. Det finns t.ex. tilläggstjänster som “Tele2 Cloud”, “Trygg Surf” eller “Tele2 ID-skydd”, alla till väldigt rimliga priser.

Omdöme av Tele2

För att sammanfatta, om du väljer Tele2 får du en erkänt bra leverantör med snabbt bredband och bra täckning. Om du dessutom har mobilabonnemang hos Tele2 kan du få extra rabatter eller förmåner som förgyller ditt bredband. Men även utan de extra förmånerna är Tele2 ett bra bredband som passar de flesta behov. Vi ger Tele2 85/100 poäng.

Vanliga frågor om Tele2

Vilka bredband har Tele2?

I juni 2024 så har Tele2 följande abonnemang:

Har Tele2 bindningstid?

Tele2 har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Har Tele2 bra täckning?

Ja Tele2s har ett nät som täcker i stort sätt hela Sveriges befolkning. Se täckningskarta för Tele2.

Finns erbjudandet med Comhem bredband för 199 kr kvar?

Detta var ett mycket populärt erbjudande hos Comhem. Numera så erbjuds samma typ av bredband i Tele2s namn. Se aktuella erbjudanden här.

Jag surfar väldigt mycket och vill försäkra mig om att mitt bredband aldrig går ner. Passar Tele2 då?

Tele2 har ett stabilt bredbandsnät, men precis som hos alla leverantörer kan det krångla ibland. Men om du skaffar både bredband och mobilabonnemang hos Tele2 får du deras “Surfgaranti”, vilken innebär att om ditt bredband krånglar så får du extra surf på ditt mobilabonnemang som kompensation.

Passar Tele2 för familjer?

Absolut! Tele2 har många olika alternativ som passar oavsett era surfvanor eller antal familjemedlemmar.

Se fler billiga bredband Se Tele2s erbjudanden