Chilimobil bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 165 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Chilimobil

Chilimobil är en ny operatör på den svenska marknaden. De fokuserar på att deras abonnemang skall vara enkla och smidiga för dig som kund. Här erbjuds bara mobila bredband utan hårdvara, så det passar bäst för dig som redan har en router. Allt du behöver göra är att beställa ditt abonnemang, stoppa i sim-kortet i din router och sen kan du börja surfa.

Chilimobil går via Tres mobilnät och har alltså god täckning i större delen av landet. Täckningen är, precis som hos Tre, bäst i södra Sverige men den är också acceptabel i de flesta tätbefolkade områden även i de mer norra delarna.

I Chilimobils alla abonnemang ingår också två månaders abonnemang på Viaplay i skrivande stund. Och i företagsabonnemangen får du även tre månaders fri användning av videomöten med tjänsten Whereby.com. På Whereby.com kan du ha krypterade möten som funkar i alla webbläsare och med deras app.

Chilimobil liknar på många sätt den konkurrerande operatören Hallon. Hos Chilimobil har du t.ex. inte heller någon bindningstid, betalning sker via kort istället för faktura och du kan när som helst ändra abonnemangsform.

Chilimobil profilerar sig däremot som en hållbar operatör. De säger själva att deras mål är att vara en helt och hållet digital operatör, för att kunna minimera mängden papper och plast bolaget använder. De uppger också att 99% deras möten sker digitalt samt att deras datacenter drivs med miljömärkt el.

Chilimobil är också en mer personlig operatör än de flesta konkurrenter på marknaden. De uppger själva att de värnar högt om kundens bemötande, och lovar att du kommer bli bra bemött och inte hamna i ett “opersonligt svart hål” som de själva säger. På deras hemsida finns bilder på alla sju anställda, så om du kontaktar kundtjänst vet du vem du kommer få hjälp av.

En unik funktion hos Chilimobil är att du kan sänka din månadskostnad genom att referera dina kompisar, släktingar eller bekanta. För varje person du refererar får du, samt personen du rekommenderade 10 kr rabatt på er månadskostnad. Det fantastiska är att det inte finns någon gräns på hur många du kan värva, så om du ligger i kan du till och med sänka din månadskostnad till 0 kr!

Omdöme av Chilimobil

Chilimobil passar dig som letar efter ett enkelt och smidigt bredband. Mycket smidigare än såhär blir det inte. Om du dessutom värdesätter hållbarhet bör Chilimobil vara ditt naturliga val! Vi ger Chilimobil 90/100 poäng.

Vanliga frågor om Chilimobil

Vilka bredband har Chilimobil?

I maj 2024 så har Chilimobil följande abonnemang:

Har Chilimobil bindningstid?

Chilimobil har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Jag är student, passar Chilimobil för mig?

Chilimobil bör passa väldigt bra för dig. Om du som student vill spara pengar på ditt bredband bör du kika in deras upplägg “Chili Kompisar”, där både du och personen du rekommenderar kan spara pengar på era månadsavgifter.

Jag surfar mycket och kräver snabbt bredband. Passar Chilimobil för mig?

Att surfa mycket är inget problem hos Chilimobil, de har abonnemang i många olika storlekar. Om du behöver ett väldigt snabbt bredband bör du däremot kontrollera några saker först! Kolla först hur täckningen med Chilimobil ser ut i det område du bor. Sen bör du också fundera kring om du kanske inte skall skaffa ett bredband med fiber istället. Fiber erbjuder mycket högre hastigheter än vad man kan uppnå med mobilt bredband. Chilimobil erbjuder bara mobilt bredband i dagsläget.

Jag prioriterar bra kundservice högt hos min operatör. Har Chilimobil det?

Chilimobil har en otroligt personlig kundservice med ett färre antal medarbetare, men med ett väldigt stort fokus på att göra dig som kund nöjd. Du kan nå kundtjänsten via mail, chatt på hemsidan eller Facebook Messenger.

Jag har ingen router just nu. Kan jag köpa en av Chilimobil?

Chilimobil säljer i dagsläget inga mobila routrar. Därför rekommenderar vi att köpa en router hos ett annat företag om du behöver en men ändå vill teckna ett abonnemang hos Chilimobil. Eftersom Chilimobil använder sig av Tres mobilnät så kan du köpa eller använda en router avsedd för Tre, se bästa mobila routrar för Tre.

Se fler billiga bredband Se Chilimobils erbjudanden