Comviq bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 399 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Comviq

Comviq är kanske inte en av de kändaste bredbandsleverantörerna, men det är nästan konstigt. Comviq har faktiskt funnits i olika former i över 40 år och har otroligt många mobiltelefonikunder.

Comviq erbjuder fast och mobilt bredband i många olika hastigheter. För det mindre hushållet erbjuder Comviq ett bredbandspaket med snabb uppkoppling och god kvalité. Det lokala nätverket kan kopplas upp mot flera enheter. Som alltid är installationen supersnabb och enkel, allt som behövs är en router.

Till det större hemmet kan Comviq leverera en lösning som både ger ett heltäckande bredband och gör det möjligt för alla hushållets enheter att vara uppkopplade samtidigt. Bredbandsuppkopplingen fungerar perfekt på en stor yta och låter enheterna kommunicera med varandra. Denna helhetslösning kan förverkligas genom ett WiFi-system av hög kvalité i den router du får med från Comviq.

Comviq erbjuder också mobilt bredband med obegränsad surf, så det finns garanterat något som passar varje kunds behov. Comviqs mobila bredband har ingen bindningstid och ingen startavgift. Väljer du att skaffa Comviqs mobilt bredband med en router på köpet så får du dock en bindningstid på 24 månader.

Comviq erbjuder alltså en trådlös router tillsammans med sitt mobila bredband, så att du kan surfa snabbt och smidigt nästan var som helst. Det enda du behöver göra är ett koppla routern till ett eluttag och du är igång.

Comviq har precis som många andra leverantörer idag en app. Genom appen kan du chatta med supporten, få erbjudanden och rabatter, kontrollera driftstörningar i realtid och sköta dina betalningar. Allt utan väntetider – praktiskt och säkert. Din trygghet garanteras med en smidig bankID-inloggning.

Omdöme av Comviq

Om du vill ha ett säkert, prisvärt och pålitligt bredband som fungerar utan problem är Comviq ett bra alterantiv för dig. Comviqs långa erfarenhet och fokus på service och funktionalitet kommer du uppskatta. Vilka behov du och ditt hushåll än har, kan Comviq alltid erbjuda en bra lösning för er. Vi ger Comviq 95/100 poäng.

Vanliga frågor om Comviq

Vilka bredband har Comviq?

I maj 2024 så har Comviq följande abonnemang:

Har Comviq bindningstid?

Comviq har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Kommer mitt bredband att fungera med flera enheter uppkopplade samtidigt?

Inga problem, men har du riktigt många enheter så bör du överväga fast bredband då det lämpar sig bättre än mobilt bredband.

Hur gör jag om jag vill få snabb information om min internetuppkoppling, se erbjudanden eller få support?

Comviqs app ger dig information om uppkopplingen, erbjudanden och rabatter dygnet runt. Du kan också chatta med supporten och sköta dina betalningar smidigt och säkert.

Det låter svårt att installera min egen router, kan jag få besök av en tekniker hemma?

Nej, men Comviqs router kräver i princip endast att du kopplar in den i eluttaget så är du igång. Har du valt fast bredband så behöver den även kopplas till din fiberdosa men det är bara en sladd som skall kopplas in och instruktioner medföljer.

Jag har höga krav på hastigheten på mitt bredband, passar Comviq för mig?

Absolut! Comviq har bredband med hög hastighet. Om hastigheten är viktig för dig är fast bredband att rekommendera.

Se fler billiga bredband Se Comviqs erbjudanden