Tre bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 329 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Tre

Vid det här laget är Tre en riktigt gammal räv i branschen och har varit verksamma i över tjugo år. Du känner säkert bäst till bolaget för sina telefonabonnemang och omtyckta TV-reklamer, men det finns definitivt anledning att överväga Tre även för ditt bredband.

Tre erbjuder nämligen mobila bredband med obegränsad surf, alltså ett jättebra alternativ för dig som surfar mycket, men kanske inte vill installera fiber. Även för dig som surfar mindre finns det lämpliga abonnemang med fasta datapaket.

Tre erbjuder bara mobila bredband, men du kan köpa bredband med eller utan hårdvara. Så om du har en router sen ditt tidigare abonnemang kan du använda den, men om du inte har en så fixar Tre det åt dig.

Tres mobila bredband går idag via 3G eller 4G nätet, vilket ger hastigheter på upptill 80 Mbit/s i merparten av Sverige, även om vi själva mätt upp runt 260 Mbit/s under goda förutsättningar. Täckningen är som hos de flesta operatörer bäst i de södra delarna, men även i norr finns det god täckning på vissa håll. Tre är just nu bland de ledande operatörerna i Sverige när det kommer till 5G, och även om det inte erbjuds för mobila bredband idag, så är det antagligen högst troligt att det snart kommer göra det.

Omdöme av Tre

Tre är som sagt en gammal räv i branschen, och det är inte svårt att förstå varför dem har klarat sig i över 20 år. Med enkla och smidiga mobila bredband, med eller utan hårdvara och i olika stora surfmängder finns det ett upplägg hos Tre som passar alla, oavsett hur mycket du surfar. För dig som är musikfantast finns dessutom den fantastiska extra funktionen att musik-surfing är obegränsat hos Tre. Så här kan du lyssna på Spotify dygnets alla timmar med gott samvete! Vi ger Tre 87/100 poäng.

Vanliga frågor om Tre

Vilka bredband har Tre?

I maj 2024 så har Tre följande abonnemang:

Har Tre bindningstid?

Tre har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Jag vill inte gräva in fiber till mitt nya hus. Har Tre en lösning som passar mig?

Absolut! Ett mobilt bredband via Tre kräver inga fasta installationer alls, än mindre något grävande överhuvudtaget!

Jag surfar väldigt mycket. Kollar på film och laddar ner stora program t.ex. Passar ett mobilt bredband från Tre mig ändå?

Absolut! Hastigheten på ett mobilt bredband är inte lika hög som du skulle kunna få hos ett fiberbredband, så om det är viktigt för dig bör du kanske fundera på en annan leverantör. Men om högsta möjliga hastighet inte är lika viktig för dig passar Tre absolut bra. Tre erbjuder nämligen mobila bredband med obegränsad surf, så du kan ladda ner hur mycket stora filer eller titta på all film du vill.

Jag har redan en router, kan jag använda den för ett abonnemang hos Tre?

Hos Tre kan du teckna avtal för mobil bredband även utan att köpa deras hårdvara, så med största sannolikhet kan du använda din befintliga accesspunkt/router, förutsatt att den är tillräckligt modern och kompatibel med Tre.

Jag lyssnar mycket på musik. Passar Tre bra för mig?

Tre passar extra bra om du lyssnar mycket på musik! Hos Tre räknas nämligen inte data från musiklyssnande in i din totala surfmängd! Så med Tre kan du lyssna på all Spotify eller Soundcloud du vill, utan att det påverkar din surfmängd.

Se fler billiga bredband Se Tres erbjudanden