Hallon bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 49 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Hallon

Hallon är en relativt ny spelare på den svenska bredbandsmarknaden, men har snabbt fått fäste och blivit ett mycket populärt val bland människor som letar efter ett billigt och framförallt smidigt bredband. Hallon erbjuder endast mobilt bredband, så inte fiber eller andra former av bredband via sladd med andra ord.

Hallons grundidé är nämligen att tillhandahålla ett billigt och prisvärt bredband, helt och hållet utan krångel. Hallon har du nämligen ingen bindningstid, inga fakturor och ingen kreditkontroll.

Hos Hallon kan du alltså säga upp eller ändra ditt bredband precis när du vill! Att komma ihåg att betala fakturan behöver du heller inte oroa dig för, kostnaden för bredbandet dras automatiskt på ditt betal eller kreditkort. Om du inte hellre betalar med faktura då såklart, det fungerar också.

Hallon använder Tres mobilnät för sitt bredband vilket garanterar att du har bra täckning och snabb uppkoppling, i nästan hela Sverige. I de norra delarna av Sverige är täckningen något mer begränsad, även om det finns i de allra flesta samhällen. Du kan enkelt kolla med Hallons täckningskarta om ditt område är inkluderat.

All den här snabba surfen kan du dessutom spara, så om du inte använder slut på hela ditt abonnemang en månad har du lite mer nästa. En väldigt omtyckt funktion av många! Denna funktion gör att Hallons bredband passar dig som surfar lite ojämnt under året extra bra. Du kanske jobbar på annan ort ibland eller använder mindre surf under sommaren? Då är det här det perfekta bredbandet för dig.

I andan att helt eliminera allt krångel för dig som kund har Hallon helt slopat dolda avgifter. Priset du ser på deras hemsida är helt enkelt vad du kommer betala!

Omdöme av Hallon

Hallon är perfekt för dig som vill ha ett bredband utan krångel, som bara fungerar. Du får dessutom detta till ett otroligt bra pris samt helt utan bindningstid. Viktigt att tänka på är att Hallon bara erbjuder mobila bredband, så det passar bäst för dig som redan har en egen router och inte behöver den allra högsta hastigheten, som man bara kan få hos fiber. Vi ger Hallon 92/100 poäng.

Vanliga frågor om Hallon

Vilka bredband har Hallon?

I maj 2024 så har Hallon följande abonnemang:

Har Hallon bindningstid?

Hallon har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Passar Hallon mig som student?

Hallon är en väldigt populär operatör bland studenter. Antagligen på grund av deras väldigt bra priser och förmånliga studenterbjudanden.

Är Hallon en pålitlig operatör?

Hallon är en väldigt pålitlig operatör. Även om de inte har funnits lika länge som en del andra operatörer på marknaden så har de hunnit skaffa sig många nöjda kunder.

Har Hallon bra täckning på sitt mobila bredband?

Hallon använder sig av Tres mobilnät för sitt bredband. Det gör att de har snabb och bra uppkoppling på de flesta ställen i landet. Se täckningskarta för Hallon.

Har Hallon bra kundservice?

Hallons kundservice brukar alltid vara snabb och responsiv, samt framförallt otroligt hjälpsam och lyhörd för att lösa ev. problem så snabbt och smidigt som möjligt.

Se fler billiga bredband Se Hallons erbjudanden