Ownit bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 239 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Ownit

Ownit är antagligen en av de mindre kända spelarna på den svenska bredbandsmarknaden, men det är nästan konstigt! Här finns många bra funktioner som borde göra operatören till ett populärt val. Idag är Ownit absolut populärast bland datorkunniga personer som vill ha lite extra funktioner, samt bland folk som spelar mycket datorspel, sk. gamers.

Det som tilltalar denna typen av kund med just Ownit är de specialfunktioner som erbjuds. T.ex. så får du tillsammans med ditt bredband upp till tio e-postadresser med 1 GB lagring, en egen webbsida med 100 MB utrymme samt en fast IP-adress. Dessutom är Ownits bredband snabbast i Sverige mot speltjänsten Steam, så om du gillar att spela där är Ownit ett mycket bra val.

Tycker du mest att dessa extra funktioner låter som massa krångligt mumbo jumbo? Ingen fara, du skulle kunna bli oerhört nöjd med Ownit ändå! Det är absolut inget krav på att utnyttja någon av dessa funktioner.

Ownit hamnar ofta väldigt högt på mätningar i kundnöjdhet. De har ett väldigt högt poäng hos sajten TrustAdvisor, ungefär dubbelt så högt som branschsnittet, och de senaste fem åren har dem haft landets nöjdaste bredbandskunder enligt Svenskt Kvalitets Index.

Ownit levererar till många områden, men inte riktigt överallt. Se därför till att kolla på deras hemsida om det finns just hos dig, det kan du snabbt och smidigt göra bara genom att skriva in din adress. Om du bor på ett ställe med öppet fibernät så är det nästan garanterat att Ownit kan leverera hos dig, de finns nämligen i alla de största fibernäten som t.ex. Telia Öppen Fiber, Open Universe, Fibra, iTUX, IP-only och Zitius.

Omdöme av Ownit

Sammanfattningsvis, Ownit är ett bra val av bredband för nästan alla personer som letar efter ett snabbt och stabilt bredband. Om du dessutom är lagd lite mer åt det tekniska hållet och uppskattar extra funktionerna du får hos Ownit, så har du här hittat ditt perfekta bredband. Men även om du knappt kommer ha användning av extra funktionerna så är Ownit ett absolut ett starkt alternativ att överväga. Vi ger Ownit 77/100 poäng.

Vanliga frågor om Ownit

Vilka bredband har Ownit?

I juli 2024 så har Ownit följande abonnemang:

Har Ownit bindningstid?

Ownit har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Är Ownit ett bra bredband för spel?

Absolut, Ownit tillhandahåller bredband med hög hastighet som lämpar sig mycket bra för spel.

Jag vill ha ett bredband jag blir nöjd med. Kommer jag bli det med Ownit?

Det beror ju såklart på vad du är ute efter, men Ownit har bland branschens nöjdaste kunder - så oddsen är bra för att du också kommer vara nöjd.

Jag skulle vilja bygga en egen hemsida. Är Ownit bra för det?

Jajjemen, hos Ownit får du din egen webbsida med 100 MB utrymme!

Har Ownit bra priser?

Ownit har absolut konkurrenskraftiga priser, de är kanske inte allra billigast, men å andra sidan får du en hel del extra funktioner för priset.

Se fler billiga bredband Se Ownits erbjudanden