Fibio bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 249 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Fibio

Fibio startade 2019, men kom egentligen inte igång på riktigt förrän 2020. Det är en operatör som satsar på enkelhet, tillgänglighet och att deras tjänster ska ge människor möjlighet att kommunicera snabbt och effektivt. De använder sig av Telenors nät. Det ger dig som kund tillgång till ett snabbt nät och bra täckning i nästan hela Sverige.

En väldigt unik funktion hos Fibio är att du får 10 GB surf på ditt mobila bredband du kan använda inom EU. Det är inte en jättestor mängd, men de flesta leverantörer av mobilt bredband tillåter ingen surf alls utomlands. Så med Fibio kan du surfa enkelt även på utlandssemestern!

Hos Fibio kan du också pausa ditt abonnemang en gång varje år, under max 6 månader, och om du vill byta hastighet kan du när som helst byta abonnemang utan extra kostnad. Du har också täckningsgaranti, så om ditt bredband krånglar får du enkelt en ersättningsprodukt eller pengarna tillbaka.

Enkelhet är ett av Fibios ledord, men skulle du trots det få några problem med bredbandet går det lätt att kontakta deras kundtjänst. De går att nå på telefon, mejl eller chatt. För att visa att de menar allvar med att de vill vara lätta att nå får du extra surf om du inte kommer fram inom 10 minuter på telefon eller får svar på ett mejl inom ett dygn.Kundtjänsten och att de verkligen satsat på att vara lätta att nå är en av fördelarna med Fibio.

Omdöme av Fibio

Fibio är en av de nyaste operatörerna som erbjuder mobilt bredband. I takt med att hastighet och stabilitet på de mobila bredbanden ökar är det fler som väljer att ha ett mobilt bredband istället för fast bredband via fiber. Lösningen har fördelarna att det blir mer flexibelt. Bredbandet blir inte bundet till hemmet men går samtidigt lika bra att använda som trådlöst bredband som ett fast bredband gör. Fibio använder sig av Telenors nät, vilket ger dig en bra täckning både i Sverige och i stora delar av Europa. Det är dessutom en operatör som lever upp till sin ambition om tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet. Vi ger Fibio 67/100 poäng.

Vanliga frågor om Fibio

Vilka bredband har Fibio?

I mars 2023 så har Fibio följande abonnemang:

Har Fibio bindningstid?

Fibio har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Kan jag få fast bredband från Fibio?

Nej, Fibio erbjuder bara mobilt bredband.

Vilket nät använder Fibio?

Fibio använder sig av Telenors nät vilket garanterar bra täckning i större delen av Sverge.

Vad har Fibio för kundservice?

Fibio har en kundtjänst som är lätt att nå och där du snabbt får svar. Du kan kontakta dem via mejl, chatt eller telefon, utifrån vad som passar dig bäst.

Kan jag pausa mitt abonnemang?

Ja, du kan pausa ditt abonnemang en gång per år, i max 6 månader.

Se fler billiga bredband Se Fibios erbjudanden