Halebop bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 295 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Halebop

Halebop är kanske inte en av de kändaste bredbandsleverantörerna, men det är inte så konstigt. Halebop har främst ägnat sig åt mobilabonnemang men har nyligen utökat till bredband via fiber.

Halebop erbjuder fast bredband i många olika hastigheter. För det mindre hushållet erbjuder Halebop lägre hastigheter på 100-250 Mbit med snabb uppkoppling och hög stabilitet. 100 Mbit är perfekt för 2 personer medan 250 Mbit är ett utmärkt val för de som är 4.

Till det större hemmet kan Halebop leverera högre hastigheter på 500-1000 Mbit som både ger ett heltäckande bredband och gör det möjligt för alla hushållets enheter att vara uppkopplade samtidigt utan att hastigheten tar stryk. 500 Mbit är perfekt upptill 10 personer och 1000 Mbit är för dig som vill ha det bästa.

Någon router får du inte när du skaffar Halebop, så använd din gamla eller köp en ny. Behöver du köpa en ny så kommer du få ett erbjudande efter att ha beställt bredbandet från Halebop som innehåller rabatterade routrar och rådgivning.

Halebop har precis som många andra leverantörer idag en app. Genom appen kan du chatta med supporten, få erbjudanden och rabatter, kontrollera driftstörningar i realtid och sköta dina betalningar. Allt utan väntetider – praktiskt och säkert. Din trygghet garanteras med en smidig bankID-inloggning.

Omdöme av Halebop

Om du vill ha ett säkert, prisvärt och pålitligt bredband som fungerar utan problem är Halebop ett bra alterantiv för dig. Företagets långa erfarenhet (man är en del av Telia) och fokus på service och funktionalitet kommer du uppskatta. Vilka behov du och ditt hushåll än har, kan Halebop alltid erbjuda en bra lösning för er. Vi ger Halebop 72/100 poäng.

Vanliga frågor om Halebop

Vilka bredband har Halebop?

I februari 2024 så har Halebop följande abonnemang:

Har Halebop bindningstid?

Halebop har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Kommer mitt bredband att fungera med flera enheter uppkopplade samtidigt?

Ja, men tänk på att ha en bra router. När du beställt Halebop så får du ett erbjudande med rådgivning och rabatterade routrar, ta del av det för bästa upplevelse.

Hur gör jag om jag vill få snabb information om min internetuppkoppling, se erbjudanden eller få support?

Halebops app ger dig information om uppkopplingen, erbjudanden och rabatter dygnet runt. Du kan också chatta med supporten och sköta dina betalningar smidigt och säkert.

Vad innebär korttidsbredband?

Det innebär att du skaffar ett fast bredband för en kortare period, du kan välja på 3, 7 eller 14 dagar och hastigheten är då 100 Mbit/s.

Jag har höga krav på hastigheten på mitt bredband, passar Halebop för mig?

Absolut! Halebop har bredband med hög hastighet. Om hastigheten är viktig för dig är fast bredband att rekommendera och hos Halebop kan du få hela 1000 Mbit/s.

Se fler billiga bredband Se Halebops erbjudanden