Karma Mobil bredband


Erbjudande

Just nu bredband från 99 kr/månad!

Se alla erbjudanden här

Om Karma Mobil

Karma Mobil startade 2019, men kom egentligen inte igång på riktigt förrän 2020. Det är en operatör som satsar på enkelhet, tillgänglighet och att deras tjänster ska ge människor möjlighet att kommunicera snabbt och effektivt. De använder sig av Telenors nät. Det ger dig som kund tillgång till ett snabbt nät och bra täckning i nästan hela Sverige.

En ovanligt funktion hos Karma Mobil är att du får ett flexibelt mobilt bredband. Du börjar som minst 19 kr/mån för 0,5 GB och det är inte en jättestor mängd, men det är inga problem att surfa mer då bredbandet automatiskt växlar upp till den större mängd vid behov. Så med Karma Mobil betalar du inte för mer än du använder!

Enkelhet är ett av Karma Mobils ledord, men skulle du trots det få några problem med bredbandet går det lätt att kontakta deras kundtjänst. De går att nå på telefon, mejl eller chatt. Kundtjänsten och att de verkligen satsat på att vara lätta att nå är en av fördelarna med Karma Mobil.

Omdöme av Karma Mobil

Karma Mobil är en av de nyaste operatörerna som erbjuder mobilt bredband. I takt med att hastighet och stabilitet på de mobila bredbanden ökar är det fler som väljer att ha ett mobilt bredband istället för fast bredband via fiber. Lösningen har fördelarna att det blir mer flexibelt. Bredbandet blir inte bundet till hemmet men går samtidigt lika bra att använda som trådlöst bredband som ett fast bredband gör. Karma Mobil använder sig av Telenors nät, vilket ger dig en bra täckning både i Sverige och i stora delar av Europa. Det är dessutom en operatör som lever upp till sin ambition om tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet. Vi ger Karma Mobil 70/100 poäng.

Vanliga frågor om Karma Mobil

Vilka bredband har Karma Mobil?

I december 2022 så har Karma Mobil följande abonnemang:

Har Karma Mobil bindningstid?

Karma Mobil har normalt ingen bindningstid på sina bredband.

Kan jag få fast bredband från Karma Mobil?

Nej, Karma Mobil erbjuder bara mobilt bredband.

Vilket nät använder Karma Mobil?

Karma Mobil använder sig av Telenors nät vilket garanterar bra täckning i större delen av Sverge.

Vad har Karma Mobil för kundservice?

Karma Mobil har en kundtjänst som är lätt att nå och där du snabbt får svar. Du kan kontakta dem via mejl, chatt eller telefon, utifrån vad som passar dig bäst.

Kan jag köpa till router?

Nej, Karma Mobil säljer inga router. Men varför inte köpa en begagnad på blocket?

Se fler billiga bredband Se Karma Mobils erbjudanden